Het immuunsysteem, een wonder der Natuur,

De mens leeft hier al tienduizenden jaren op een 宋ijandige・planeet. Om te overleven heeft ons lichaam een 層eerstand・of immuunsysteem opgebouwd om aan die bedreigingen weerwerk te bieden en alzo onze soort op aarde te laten gedijen.
Zware epidemie・ hebben we als mens daardoor overleefd. Nu kregen we sinds 2019 ons welbekend virus voor de kiezen gesmeten. Wat me opviel was dat van de experten en de media uit geen enkele aandacht naar dit schitterend aangeboren systeem ging!
Alle focus was op het virus gericht, nl handen ontsmetten, mondmaskers dragen, afstand houden, social distancing, geen handjes schudden, niet meer knuffelen en kussen, etc.
Dit is vreemd want men kan maar immuun worden tegen een ziekteverwekker als men er in aanraking mee komt. Het uiteindelijke doel was en is een ・experimenteel - vaccin te lanceren, dat beloofde korte metten te maken met het virus.
Maar die korte metten zijn lange metten geworden blijkt nu. De volgende prikken staan klaar・ Corona biedt ons net de mogelijkheid om onze eigen gezondheid terug in handen te nemen! In elke moeilijkheid schuilt een opportuniteit. Bewust worden van ons eigen lichaam en zeker van dit wonderbaarlijke systeem is de boodschap!
We lichten de werking van het immuunsysteem toe, hoe het in elkaar zit, wat voor magnifieke respons het kan hebben (en soms ook een dodelijke respons!), maar ook vooral hoe we dit kunnen be・vloeden met lifestyle, voeding, suppletie, beweging, bewustwording en de verschillende therapie・/ disciplines die het immuunsysteem kunnen versterken.
Ook zal de relatie duidelijk gemaakt worden hoe angst en stress ons immuunsysteem net ondermijnt, twee emoties die net door de media en overheid werden gestimuleerd!
Verder diepen we het principe van de Germaanse geneeskunde uit, waarbij we de emotionele en mentale symboliek achter een zwak immuunsysteem willen verhelderen.
Met deze globale aanpak kunnen we het risico op ziek worden sterk doen minderen. Ook worden er allerhande tips gegeven voor mensen die reeds gevaccineerd zijn of nog van plan zijn om zich verder te laten inenten.
Allen welkom!

Osteopaat Peter Vanderschueren DO, CST-D en orthomoleculair fytotherapeut Bio: Opgevoed in een homeopathisch apothekersgezin ging mijn interesse uiteraard uit naar het holistische aspect.
Na mijn universitaire studie aan de KUL als kinesitherapeut startte ik opleidingen van osteopathie, naturopathie, orthomoleculaire geneeskunde en cranio-sacraaltherapie.
Na een serieuze verdieping in de spagyriek (speciale kruidenbereiding) kwam de zin om nog verder te gaan studeren in de TCM, Ayurveda en de KPNI.
Heel recent kwam de levend bloedanalyse er bij om dieper te gaan kijken waar het probleem zich manifesteert.

Wanneer: donderdag 20 oktober om 19 uur
Wie: Peter Vanderschueren
Prijs: 20 € (cash te betalen)